Wednesday, June 30, 2010

CUTE BLOGGER AWARD

Assalamualaikum :)

Saya dapat AWARD special dari my new blogwalker :)

Thanks to SHER. Sorry ek, saya lambat buat entry untuk award ni ;D

 
Yeah ini dia :)

1. Apa nama blog dan kenapa letak nama itu ?
Okay. Nama blog ini ialah KHALILAH SAPAWI, di mana ia diambil direct dari full name saya.

2. Jelaskan kenapa dan bagaimana anda boleh dapat idea nak letak URL blog anda?
Saya pun tak tahu lah dari mana dapat nya URL ni. Yang penting saya suka ni URL pasal URL ni terang terang kasitau yang BELOG INI HANYA HAK MILIK AKU. Muahaha ;D

3. Bila blog anda bermula operasi?
4 June 2010. Sebenarnya langsung ndak ingat bah. Tapi sanggup tengok archieve semata-mata mau tengok tarikh first post. Toinkk ^^.

4. Siapa follower pertama anda?
Nahh ini lagi haprak. Langsung ndak tau. =___=''

5. Ucapan anda kepada si pemberi award.
Dear SHER,
Wiwiit Terima kasih sebab sudi bagi ni award walaupun kita baru berkenalan. Ecewahhh. Muah muah :) Semoga berbahagia selalu. *Tetiba skema. Perghh =.=''

6. Tag 9 orang yang patut dapat award istimewa ini.
- Syaza Syafeeqah
- KN28
- Sweet Kakai
- Mas Shahmi
- Ikhwan
- Liyana Khalisa
- Ieka Ahmad
- BLOGWALKERS
- MY FOLLOWERS ;D

Sekian.
Terima Kasih.

1 comment:

Mohd Ikhwan waoNe said...

salam..

khal, bkan 4june 2009 ka? napa 2010? hohohh..