Tuesday, June 22, 2010

C O B A A N

Assalamualaikum :)

Wiwit. Saya suka tulis perkataan ni ( WIWIT ) asal pergi merajinkan diri menjelajah blog-blog orang.

Orait. Just now, I wore something different. Something that I never think before, I never saw before. And never ever care what people gonna say. Muahaha :D. Stop it Khalilah !

Okay, actually tadi petang, saya bongkar segala shawl di almari saya tuh. Lipat dan susun balik tempat asal. Then, jumpa Outer Tudung Syria berwarna HIJAU LUMUT yang kakak saya bilang warna tu tidak sesuai dengan muka saya yang comel ni. ( Sila Tampar ) Try try try. Memandangkan tu outer kecil dan tidak berapa menutup dada, so saya cuba gabung sama shawl yang lain. Finally, menjadi juga percubaan saya tu.

Tup Tap Tup Tap. Tadaaa ^___^.

Muka HAPPY dapat belajar benda baru.


Okay bah juga kan.

Orait. Esok mau keluar pergi CP, makan plus jalan-jalan sama geng lama, Norezzati, Noradilla, Norashikin dan Noor Zafiera. haihh semua ada NOR. Aku jak tada. =.='' Good night all.

Thank you.

Love :

7 comments:

cik panadol said...

comel!
kuar esok leh la pakai tudung 'baru' tu =)

hudhud said...

terang nya gambar youuu. guna dslr ke? hehe

liyana aziz said...

lah, kufikirkan tudung yg ekin tu.. heheheheh =)

Pinky Pixie said...

woah, shanteknye.. n kreatif..
tp panas x nnti kalo nk ka jalan2.. hehe

ilah said...

Thanks semua :)

Pinky Pixie,
makaseh ^_^. tadi jalan tak rasa panas. hehe try lahh :)

Liyana aziz,
ekeke bukan lah sis :)

Hudhud,
yupp saya guna camera dslr :)

cik panadol,
thankss! ^_^. hehe esok try yang baru plak laah.ekeke..

SyaZa SyaFeeQaH said...

smart khal! idea baru. bgus2!

azaliahjsalleh said...

woahhhhhh idea baru
k k nanti lya try ye =)