Sunday, June 27, 2010

Bon Voyage

Assalamualaikum :)
 
Hello guys. I just came back from shopping with my mom and sis. Wuhuuu :) Unexpected day. After send my lil brother, Syafiq to his tuition at Likas, we went to KAIN MEWAH in the city and buy a lot of kain CANTEK PUNYA for RAYA soon. Awal? Mestilah ;D
 
Actually, tujuan utama nak pergi bandar ni sebab Mak nak beli kain kosong berwarna Coklat untuk cikgu-cikgu sekolah dia masa Lawatan ke Terengganu nanti. Tup tap tup tap kami pun tumpang-tumpang lah cari baju raya. Hehe boleh lah juga banyaknya tu. Fuhh =.=''
 
Then, tengahari sikit ambil Syafiq dan terus pergi PARKSON di Wawasan Plaza beli baju untuk Syafiq pula. Habis BELI, kami BELAH ke Masjid Negeri, sembahyang dan terus ke Pantai Tanjung Aru, makan-makan. hehe boleh-boleh ni bah kami berempat makan NASI AYAM. Menu sama jak, nasib air lain-lain. Muahaha :)
 
Okay okay cukup !

 

Di sini saya mahu mengambil kesempatan untuk mengucapkan TAHNIAH dan SELAMAT MAJU JAYA kepada dua orang rakan kesayangan di atas ni. 
Norezzati Ramli (Dolly) & Noradilla Osman (Jelita)
 
Wuhuu Mereka berdua masuk dah UiTM. Kemarin dah mula mendaftar. Norezzati UiTM Sarawak dan Noradilla pula di UiTM Sabah.
 
Dear Dolly dan Jelita,
Ada sedikit pesanan khas buat kamu dua orang :

  1. Jaga diri kamu baik-baik. Dolly, jangan makan ayam banyak nanti paha besar. Jelita, ehh kasi gumuk gumuk dulu badan kau tuh. Muahaha.

  2. Jangan lupa solat dan jangan kamu bergete-gete cari laki di sana. Muahaha :D

  3. Belajar rajin-rajin kalau mau capai IMPIAN kamu tu. Ingat asal mau exam, jangan lupa solat hajat dan telefon parents kasitau kamu exam.

  4. Jangan lupa aku ! Muahaha ;D

  5. Jelita, ui kau masi di Sabah juga kan, Ekeke masih bole jalan-jalan lagi bah. Dolly, jangan jeles ^____^.

  6. Ini yang paling PENTING ! : Sentiasa sematkan KECOMELAN dan KEKIUTAN aku, KHALILAH SAPAWI di dalam lubuk hati kamu. Muahahaha :D

  7. Ada lagi, best bah jadi budak SKEMA. hehehe ^___^.
  8. A lot of LUCK for both of YOU !
P/s : Kepada yang dah masuk Universiti dan mana-mana Matrikulasi, Tahniah dan selamat maju jaya juga buat kalian. Have Fun guys ! :)

 
Okay. Sekian sahaja dari saya.
Terima kasih.

2 comments:

Anonymous said...

kamek sik suka laki sarawak~~.
hati kamek anya di kk. hehe~~.
gatal!!
dolly kiut kan. thanx.

zirah salim said...

hahaa. paling mahal "jgn lupa begetek getek tu" hhaha. lawak lawak khal. apa apa pun, aku rndu KAIN MEWAH. hehhee. ;D