Monday, August 30, 2010

Bila Hari Semakin Dekat

Assalamualaikum :)

Semangat ni sekarang. Berblog sambil dengar lagu raya. Yang mana satu? O o o Balik kampung ~ O o o Balik kampung ~ Hehe :D

Nak balik kampung mana lah awak Khalilah. Ish ish. =.=''

Jeles juga tengok kawan-kawan yang tengah belajar di universiti sekarang. Masing-masing dah tak sabar nak balik Sabah. Masing-masing gian shopping baju kasut shawl di negeri dorang belajar tu. Ish ish. Tak lama lagi aku pun merasa lah situasi macam tu. Tak sabar !

Tak sabar juga nak beraya dengan classmate dulu. aish semua lah tak sabar.

Ek ehh Merdeka la dulu cik adek baru Raya. Ehemm. Hee ;)
Di sini juga saya nak ambil kesempatan untuk mengucapkan

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN
Kali ke 53 !

Dan hari Selasa ni KOMPEM ! ramai orang kat bandar. Gaji dah masuk, apa lagi. Semua berebut nak keluar untuk beli baju raya lah kasut dan macam-macam lagi. Yang saya ni pun tak puas lagi cari shawl untuk padankan dengan baju raya tahun. Cewaah ~ !

Ada tinggal lebih kurang 3 minggu lagi sebelum saya fly. Hari tu ada cik Lily Nazura ada share list barang nak dibawa, woah banyak lagi rupanya yang perlu di beli dan di urus. Tidak apa. Insyallah. Sebelum raya, settle lah semua barang tu.

Dalam hati "Macam aku nak bawa jak semua barang dalam bilik ni termasuk bliknya sekali. Haihh =.=''

Ek ehh sepa ni ? Comel nya macam Mak Tam nya. Ngehehe :)

Ni lah anak buah saya, Syakirah. Insyallah 3 hari masuk lah 2 bulan umur Syakirah. Nak kirim salam, boleh boleh. Buat email dulu ye, baru leh kirim salam. Hehe ;)

Sekian sahaja untuk hari ini.
Terima kasih.

No comments: