Monday, August 16, 2010

Bikin Semangat Ni Contest

Assalamualaikum :)

Buka blog orang ni. Buka blog orang tu. Buka sana buka sini, buka baju.. erk? Hehe okok. Tadi aku blogwalking jap pi blog2 orang, saja mau baca dorang punya entri yan baru baru. Sekali masa buka belog si Irine Nadia Marcello tu, WOW! Nah kau punya terbeliak mata aku tengok header dia ! Uishh kalau tengok time posa tadi, sah satu botol air aku minum gara gara tergamam gila.

Mau juga aku tanya dia mana buat tu header, tapi aih ndak da ba dia punya shoutbox. Puihh punya kecewa. Scroll lah blog dia sampai bawah, tiba2 tengok ada lagi satu gambar dia dan dan dan kaan ada satu web www.aizbatucampur.com.

Aku pun apalagi, terus buka lah tab baru, buka tu link. Yah. Aku mengaku aku pestime buka tu blog. Ehem ehem mengaku suda ni. Buka jak, terus tengok ada contest header. O O O M G ! Kembang segala bulu bah. Senyum senyum sendiri ni time baca dia punya syarat.

Lucu juga si Aiz ni. Aku suka baca part “Kalau apa-apa perkataan pun takdak.. ampa pi beli keyboard besaq sikit..pastu hentak kepala masing-masing..settle”. Lawalah.

Tapi kan ada satu jak syarat dia yang buat muka aku tebal kalah orang kawen punya mekap. Mau tau? Itu bah yang part dia bilang untuk followers dia jak. Erkk aku ehem ehem straight to the point jadi follower dia. Ehem ehem. =.=’

Lepas jadi follower dia, terus semangat ni buat entri pasal ni contest. Biarpun skg ni tengah malam dan kejap lagi nak sahur. Muahaha. Ermm selalunya aku guna saya dan sejujurnya aku memang skema part2 menulis dalam blog tu. Aku orang sabah bah, tapi bukan 100 peratus cakap sabah. Ya bah. Sorilah kalau nampak ganas sikit stail aku cakap ni.

Nak header yang macam mana?

Bismillah minta minta dapat. Hehe OKOK. Kalaulah dapat kan, aku nak header tu pink. Nama penuh aku dan nama blog pun mesti ada. Erm yang lain tu pandai2 lah. yang penting apa? Kerjasamaaa. Hehe ndak lah. Asal cantik, ok lah tu.

Oh itu jak lah ya.Apa apa pun.

Terima kasih AIZ.

7 comments:

AiZ said...

^__^ thanks ^__^ salam kenal.. aizz pun first time masuk sini.. hikhik... Gud luck ye.. ^__^

ilah said...

ur welcome bebeh ;)
salam kenal juga. datang2 lah selalu. dialu2kan sgt. hehehe.

thanks ;)

Cylia Chel a.k.a Lia Edwin said...

boleh bah kalau kau..hihihi... :)

Anastasia Ann said...

wooowooo orang kampung. hi hi hi! haha

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

good luck.. dari blog aiz.. jom la singgah blog mie plak.. :D mau joint jugak.. hehehehe

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

Ckin Kembaq said...

suka gak blog nih..putih..tulisan dia clean n clear..keep writing naa...follow....n_n....

AiZ said...

nak mintak tolong boleh tak ^__^ (segannye)
support aiz:
vote aiz dan ampa boleh menang ipod touch terbaru..!! please vote yek..

sangat terhutang budi..