Tuesday, August 17, 2010

MTQ Peringkat Kebangsaan

Assalamualaikum :)

Hari ni saya saja nak share dengan anda sekalian gambar saya dengan GPM masa pergi ke Majlis Tilawah AlQuran Peringkat Kebangsaan.

Sebenarnya gambar-gambar ni dah lama, sebelum puasa lagi, masa World Cup waka waka tengah gempak lagi. Woah lama kan? Hehe ;)


Ehemm Solo nasyid yang sangat menark perhatian penonton.

Kami duduk kat bahagian luar dewan ja sebab dalam dewan dah penuh.

Pulang tu kami singgah makan di KFC. Hehehe.


U tangkap gambar I. I tangkap gambar U.

Waargh !

Abang belakang tu sempat lagi senyum.

Ambil feel sat kat tangga.
Eh, siapa yang ambil gambar kami? erm.

Okay. Itu sahaja untuk kali ni. Saya nak keluar dulu.

Sekian.
Terima kasih.

3 comments:

Ckin Kembaq said...

sapa jurukameranya?..hehe

ilah said...

jurukamera? hehe main ganti2 je ni :)

fa-aja-aja said...

hai ilah! :)

1. waaa solo nasyidnya sgtttt ehem! *tersipu-sipu* :P

2. blog ilah sangat comel! header pun comel dan simple.he

3. ilah..cemana u buat every ending entry tu ada gmbr ilahh..ajar akak! :D