Tuesday, January 12, 2010

Gelagat Si Tiga Gadis.

Assalamualaikum :)

Hai. Hee. ilah baru pulang dari Centre Point KK. Hari ni ilah jalan2 dengan kawan baru ilah. Nama sorang tu Shila dan satu lagi Norhayati(Ati). Mereka ni datang dari Lahad Datu. Shila sekolah kat SMK Mandai. Ati pula pernah sekolah di SM Teknik Lahad Datu. Shila dan Ati ni kawan ilah di INTI College. Kami Satu kelas. Hehe :)

Hari ni ilah teman dorang pi CP. Saja jalan2. Hari ni tiada kelas juga. ilah ambil dorang di Putatan dan baru pi KK sama2. Dorang tak pernah lagi pergi Bandar Kota Kinabalu. Jadi ilah bawa dorang janjalan di sana. best. Itu jelah yang boleh ilah cakap. Kami round satu CP tu. Banyak juga la barang yang dibeli. Dannn banyak juga la gambar yang kami ambil. Hehe ^^.

*Shila,Ati dan ilah :)

*Mula2 Shila nak beli kasut putih ni. Last2 dia pilih kasut satu lagi (tiada dalam gambar).

ilah tengok Shila dengan Ati ni sangat2 minat warna putih. Huh. Orang dah la putih suka putih pula. Ngam sangat la tu :).Tangah2 jalan tadi, Shila ada kasitau yang dia suka kumpul baju. Si Ati pula suka kumpul benda yang berkaitan dengan muka.

ilah pun ada gak beli. Tapi sikit jelah. Hehe ilah test beli lipstik SILKY GIRL. Satu SWEET PINK dan satu lagi PINK GLITTER. Hehe. i try it and i like it bebeh ^^.

Balik rumah ja, tetiba dapat sms. "ilah Kak ann di public mutual ni. Kalau nak ikut tunggu Kak Ann di McD.". Hah! Haihh. Kak ann ni lambat betul kak ann kasitau. ilah balik dah. *Sob sob =.='. Tapi tak pa lah. Dah enjoy gak tadi kan. Hehe.

Sebelum masuk,ilah saja stay kat luar rumah tengok2 anak kucing. Comel Bah! Huhuhu :)

*Muka mak si kucing poyo! ^^.

*Apasal ko melekat kat pagar tu hah.?? =.='

*Wehh dia jelir kat awak la cik kucing weii.

*Perasan tak? Kaki dia bengkok.


* Dah pandai main dah :)

Hehe. Okaylah. Ilah nak pergi solat dulu.
Salam.

ilah.akupunyabelog.blogspot.com

2 comments:

ini blog wirdah said...

chumell hekk anak2 kucin ni.
i looikke~~

ilah said...

Hehe. Terima kasih. Tengok la tuannye lagi comel. ekeke :D