Friday, January 15, 2010

Aku Rinduu Sayannng Kamu ^^.

Assalamualaikum :)

Hehehe. Esehh. Tiba2 ada mood pula ilah hari ni mau nyanyi lagu "Aku Rindu Sayang Kamu" daripada Balck Mentor. Yuhuu. Hehe. Today im tooo happy with what just happened at Inti College. Yippy :)

Tadi. Huhh eseh. ilah baru dapat kertas ujian yang cikgu Florence bagi hari isnin lepas. Wow! Salah satu ja. Hehehe. Gumbira ku rasa. Eiseh. Hhaa. Then, tadi pun teacher Vanessa ada puji ilah time kami bincang pasal kegunaan Newspaper other than reading. Hehe ilah bagi jawapan untuk buat kolaj. Tetiba cikgu cakap " Oh my godness my darling! What an excellent thinking u have!" Woahh. ilah fikir benda tu biasa ja. tengok2 dipuji pula. Alhamdulillah. :)

Tengahari tadi ada rehat dua jam. Dari jam 12 hingga jam 2. Jadi, ilah pun cadang pulang ke rumah. Ati dan Shila ajak stay di hostel tapi ilah tolak sebab lama ba tu 2 jam. Haihh. Hehehe. Ilah malas nak kol Kak Ann dan mak. Mesti lambat lagi dorang nak ambil. Jadi ilah pun rasa ilah boleh naik bas depan Giant tu. Walaupun HUJAN! Heh =.='.Tapi tengah2 ilah nak seberang jalan, tetiba kena hon satu kereta ni. ilah tengok dalam kereta tu. Rupanya jiran plak. ilah panggil Pakcik Meow2. ekeke :). dia tinggal sebelah rumah ilah ja. Jadi dia suruh tumpang sekali ja. Alhamdulillah :)

Huh! ilah habis kelas jam 4 tadi. Pulang rumah, rehat2 dan baring. Ermmm Rindu pula dengan Pira dan Norez. Mereka berdua ni adalah kawan rapat ilah di sekolah menengah dulu. Huhu banyak kenangan manis dan juga kenangan pahit.


* Kegilaan Kami Bersama.
* Kejayaan tak dilupakan.


Hehehe. Kami bertiga suka bergambar.
* Ilah, Pira dan Norez.

* Our Favourite Teacher, Miss Hiew.

ilah = Gendut. Pira = Babat :) * Miss these name.



* Hahaha! Saat si pira kena dera dengan dinaiki dua makhluk yang berat.
Ekeke Sobb sobb miss this moment a lot :)

Mereka berdua banyak mengajar ilah maksud kawan yang sebenar.

"There is nothing on this earth more to be prized than true friendship."
- Saint Thomas Aquinas.

Sekian.

3 comments:

Kim Soo Yun said...

Suka gmbr yg berdiri atas orang tu. HAHA

~kuyam~ said...

wah3..nice blog u got here
pinkish,calm scenery wahaaaa~
at 1st i tot u r my utp's fren
got same name there 'ILAH'
isk3..miss her~
lets be fren then ilah :)

nway,sy mnt gler sama BLACK itu!

blogwalking here =)

ilah said...

Hai.

Kuyam : Hee thanks kuyam. same lahh. ilah pun minat gak kat si blackk tu. Nanti saya jadi White k. Hehehe. oritee u'll be my friend, darl. :)

Kim : Hehehe makaseh. nak tau tak. orang tu berat tau. Cube tengok muka org yg kena pijak tu. Tak terkata. Hehehe