Wednesday, July 21, 2010

Super Supper

Assalamualaikum :)

Tengah menghayati lagu Kabhi Kushi Kabbi Gham. Mahahaha buat naik semangat lagu-lagu Hindustan ni. Peduli lah kan apa orang cakap tapi saya ni memang kaki wayang Hindustan.

Tapi INGAT ! Bukan wayang Hindustan sekarang tu ya ! Yang kalau menari jak pakai baju dalam, badan sudah lah gelap, kasi minyak-minyak lagi. Perghh bikin panas. Lagu-lagu wayang hindustan sekarang pun langsung tiada yang best okay.

Okay skip for Hindustan's part. Okay kemarin tengah-tengah jalan di Wisma Merdeka, mak ada singgah beli blender buah-buahan. Senang betul guna ni blender.Siok ! Hehe so malam tu saya dengan sukacitanya mengambil lobak merah, kerat kerat tambah susu manis buat JUS LOBAK. Wuhuu sedap, Jangan jeles you !

Erm. Napa jus lobak yang aku buat ni nampak macam jus oren jak ah? *Speechless =.=''

Hahaha. Itu supper saya semalam. Supper saya malam ni lagi hebat. Lagi super duper wuhuuuu ;) Supper saya malam ni ialah NASI PULUT dan PENGAT DURIAN. Sedap tau. Jangan jeles you. Mak saya buat special punya. Pekat, rasa betul durian dia. Yeahh ;D

Okay. Sekarang dah mengantuk, nak ready-ready masuk tidur dulu. Esok kena bangun awal sebab nak hantar mak pergi Airport. Mak ada lawatan sama pelajarnya di Terengganu.


Selamat malam.
Terima kasih semua.

1 comment:

EykaHamasuba said...

NAKKKKKKKK JUS BUAH BUAHAN! Hehehehe :D