Thursday, May 13, 2010

Dari Sabah ke Kuala Lumpur


Assalamualaikum :)

Hai. Hari ni ilah ada mood pulak nak berblog. Jadi, ilah upload jelah gmbar latest yang ilah ngan mak Pergi KL.

Enjoy  !



Wiwiiit :D

Pemandangan KL dari hotel kami :)

Sopping Kain untuk raya.Hikhikk semngat nihh :)


Pastu singgah makan kat
FISH MARKET MANHATTAN
^________^


Memandangkan kami bertiga jak pi KL, ilah pun jadi photographer sepenuh masa sehingga diri sendiri tak bnyak gmbar. ndak paa. Ndak paa. Peluang nak gmbar mak ayah banyak sikit. Kehkehkeh ^^.

Malam tu, Kadek join sekali kami stay di hotel tu. Hehe sempat juga la janjalan malam tu di The Mall.


Ni time get ready nak check out.



To be continue ...


Love :

2 comments:

syafiq s. said...

wow besnya.. hehe. ;)

zirah salim said...

waaaa~ happy family. suka2x ;)