Wednesday, April 20, 2011

Musim Panas yang HOT

Assalamualaikum :)

Selamat pergi musim sejuk. 

Selamat Datang Musim Panas.

Yeah. Musim panas yang hot gitu. Haha. First day musim panas tu, terasa betul bahang dia. 42 degree celcius ndak silap masa tu. Sudah la cuti. Stay lagi di rumah yang paling tinggi, yakni yang dikira paling dekat la dengan matahari (uiseh hiperbola sikit). Phewwww =.=''

Ada bestnya juga. Kain basah kena jemur, sekejap jak kering. Malam jemur, esok petang dah boleh ambil. Satu lagi, sekarang ndak payah suda lipat lihaf a.k.a selimut. Apa tidak, malam pun panas kan. Fuhh. Time tidur, bersusun segala kipas dalam bilik tidur tu. Macam protector pun ada. Hehe :)

Di kuliah pun ramai dah orang yang pakai sunglasses. Jeles gak. Aku tak boleh lah pakai glasses tu, bab i ni rabun okeh. Kalau nak beli pun, kena ada power atau pakai contact lens gitu okay. Perghh ada juga yang bawa payung, wuhuu tak terpikir pun. menumpang si Lily jak ni nanti. Hee :)

Musim sejuk ka musim panas ka, kulit tetap kering. kena pakai losyen setiap hari. kalau tidak, naa jadi sisik ular segala kulit ni. Plus kena minum air yang sangat banyak. Ermmm >.<

Hari tu berazam, time summer mau kasi slim badan kunun. Tapi sekali berlawan dengan final exam ni.. Naah, adedei. Makin stress makin banyak pula mau di makan. Perghh =.=''

Tidak apa. Saya tetap akan berusaha. Caiyok !

Terima kasih.

2 comments:

syakey said...

lagi stadi lagi makannn

kan?

ilah said...

yuuuuup >.<'

haiyaaa.