Saturday, September 25, 2010

Syaza, best buat Video Call sama Kau

Assalamualaikum :)


Haha. Ini kah muka excited aku? Lebih kurang la. hehe.

Semalam. Eh bukan semalam. Maksud saya kemarin, saya sangat gembira sebab dapat bervideo call dengan Syaza. First time telefon Syaza setelah berkali kali ndak dapat telefon dia. Wuhuuu. Susah nak explain betapa happy nya kita orang kemarin. Sampai ada masa kami tak bercakap, penuh dengan gelak ketawa sahaja. 

Syaza, terima kasih atas entri yang kau buat khas untuk aku tu. *Terharu. Serius. Kalau nak baca, lawat lah blog Syaza Syafeeqah.

Dan terima kasih juga atas segala nasihat yang kau tujukan untuk aku. Insyallah aku akan buat apa yang aku mampu ya. Doakan jak aku sini. 

Buat Syaza juga,
Jaga diri kau baik-baik dalam menuntut ilmu tu. Insyallah, aku akan sentiasa doakan engkau menjadi seorang Cikgu yang boleh dan banyak melahirkan generasi masa depan yang berkualiti. Dakwah sesama kita jangan lupa ya. Aku akan selalu ingat kat kau Syaza. Miss U ;)

Sekian sahaja untuk hari ni.
Terima kasih.

1 comment:

SyaZa SyaFeeQaH said...

aq pun happy video call sama kau. He~
pesanan kau tu, buat aku terharu dan pembakar semangat buat aku. Hu~
sdih. sobsob.

miss u too. muah! hak3. ;)