Monday, March 1, 2010

Search My Name : Khalilah

Assalamualaikum :)

Hai. Sekarang pula tengah makan coklat Cadbury. Hehehe :)

Hehe hai semua. ilah tengah boring sekarang jadi ilah dengan sukacitanya menge"Google" nama Khalilah. Hehehe hampehh sebab kebanyakan orang yang berkulit gelap. Aihh sama la dengan aku =.='. Huhuhu tapi bukan itu je yang ilah tengok. Banyak lagi berkenaan dengan nama Khalilah. Hee :)

Contohnya :
See. Nice kan. Suka ilah tengok ni baju. Ada juga. Yippy :)

Ada lagi....
Hehe. Nama Kasut ni pun Khalilah.
Tak pecaya, just click here.

Selain itu, ilah search juga tarikh hari lahir ilah dalam kalender Islam. Memandangkan tarikh 29 Februari ni 4 tahun sekali, jadi bagus lagi kalau sambut berdasarkan kalender Islam. Setiap tahun ada. Cewahh :)

29 Februari 1992
bersamaan dengan :
26 Sya'ban 1412 H
Hari Sabtu.

Hehehe. Siapa yang berminat juga nak tengok tarikh hari lahir dalam Kalender Islam,
cuba try test klik website ni :


Dan semalam orang jauh beri wish hari jadi kat ilah.
Makaseh Ame :)
Tengok belakang dia. Jeles oh. Piramid tu. Huhu ilah pun bercita2 nak sambung belajar kat tempat dia, Mesir tapi bukan lah dalam bidang Syariah. Insyallah ilah nak sambung dalam bidang Perubatan. Amin.

"Ya Allah, kurniakan lah aku dan rakan2 ku keputusan SPM 2009 yang cemerlang untuk mencapai cita2 yang diimpikan."
.  Amin  .

3 comments:

SyaZa SyaFeeQaH said...

amin~

Cik Mirara said...

happy besday kawanku. [utk tahun yg ada 29 feb la].
hehe.

chaiyok2.
aku pn nk further in medic gak.
exchange info taw.
thanks.

H E L A N G said...

ehem ehem..amin~