Saturday, March 13, 2010

Saya di TAG lagi :)

Assalamualaikum :)

Haii. Huhu maaf la. Sebenarnya tag ni lama dah, cuma sekarang baru ada masa nak buat.

Terima kasih saya ucapkan kepada Syaza Syafeeqah sebab selalu menge"tag" saya. ekekeke :)

Okay, jum mula !

1. Adakah anda merasa diri anda HOT ?
HOT dari segi macam mana tu ah. Agagaga ^^'. Uishhh memang sangat hot sekarang ni cuaca sangat la panas. Huhu. *Hujann, I miss u la >.<

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang !

3. Cerita pasal gambar.
Huhuhu aku tak tahu macam mana nak explain. Tapi serius! Setiap kali aku on lappy, mesti aku senyum tengok gabungan gamba2 ni. Mereka semua adalah sahabat sekampung saku. Sama2 belajar, sama2 gilaa. Agaga. huhuhu gambar ni membuat aku teringat 1001 kenangan bersama dorang. uisehh jiwang!

4. Bila terakhir anda makan pizza?
Ermm aku rasa last sekali time ayah beli bawa balik rumah sehari sebelum besday aku. Huhuhu. lamanya sudah ndak makan pizza. =.='

5. Lagu Terakhir anda dengar
Selamat Malam - Faizal Tahir.

6.Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini
Ah? huhu makan keropok ikan, chat di FB dan edit pic. Jujur ni. ekeke ^^'.

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa
ilah, Kakal, dan Carl.

8. Tag lagi 8 orang
  Kak Ann 
  Kadek 
  Eyka 
  Ana 
  Hajar 
  Liyana 
  Mas Syahmi 
  Cik Mira 

9. Siapakah orang num 1 kepada anda
Kakak pertama aku. ekeke ^^.

10. Katakan sesuatu kepada orang num 5
Bernama Hajar. aku satu sekolah rendah ngan dia. dan seorang yang sangat sporting. Yippy ^^.

11. Num 3 ada hubungan dengan siapa
Huhuhu. Ini aku tak pasti. hehe. Kalau ada pun kim salam ya. ekeke :)

12. bagaimana pulak dengan num 4
C ana? ermm masi kali dengan schoolmate aku lu. Huhu shadan ka. Ekekek aku lupa nama dia :)

13. Pesanan buat num 6
Liyana, semoga berjaya dalam hidup dunia dan akhirat :)

14. Kata2 cinta untuk num 2
Cinta? Kadek? agagaga. Heheh kadek, ilah harap kadek berjaya dalam hidup dunia dan akhirat dannnn bahh bila mau kawen ni??? ndak sabar ilah. agagaga ^^.

15 . Adakah num 7 dan 8 ada persamaan
Huhuhu tidak sama sekali. Satu laki satu perempuan. Ada la satu, dua2 ada belog :)

16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mentag anda
Orang yang tag aku : Syaza Syafeeqah.
Baik. Of Coz!
Cun. >.<
Tinggi dari aku.
Bos aku time balkis.
Sepa yang rapat ngan dia, baru tau sepa dia sebenarnya. Jeng3..
Sekarang dah ambil lesen motor yang membuatkan aku jeles. Huh!

17. Persamaan antara kambing dan lembu
Dua2 binatang.
Dua2 tak mandi.
Dua2 tak pakai baju.
Dua2 berkaki empat.
dan yang penting
Dua2 makhluk ciptaan Allah yang boleh dimakan. ekekeke :)

18. Perasaan anda membuat tag ini
Huhu happy bah ^^.

19. adakah anda tau c rizman itu sengal
Xcusme? Huhu sori tak kenal la rizman ni :)

20. Gay or les
Emmm bahaya. Dua2 tidak ya.

Orite. Thats all. Hehehe ^^.

P/s : Sesiapa yang di tag tu, ENJOY!

Salam.

1 comment:

SyaZa SyaFeeQaH said...

he~
baru aku tahu aku cun.
ha~