Sunday, March 14, 2010

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum :)

Hai semua. Huhuhu ntah la napa. Semangat pula ila pagi2 ni nak berblogging. Hehe Hepi kot ^^.

11 Mac 2010. Hari yang sangat bersejarah. Menangis. Terharu. Gembira. Puas hati. Fuhh macam2 lagi kalau nak diexpress perasaan ni.

Khamis tengahari tu ilah pergi sekolah tengahari sebab kawan sms keluar SPM jam 12 mungkin. Malas nak datang awal, bab nanti makin nebes. Huhuhu. Sampai sekolah, semua ucap tahniah. Huh! tambah nebes bah! Sampai d kantin jumpa ustazah, ustazah kata " Tahniah Khalilah, Dapat 10A. " Perghh betul ba?? Huhu alhamdulillah.

Mula2 ilah tak nangis, pastu lari jap mau kol Salwah, Fuhhh lum sempat cakap air mata ni ndak berhenti2 mengalir. Lama la juga ilah nak start cakap. Ermm susahh nak berhenti. Serius! Ilah betul2 tak tahan masa tu. Kalau ada c wawa tu. Konpem kena peluk suda. Huhuhu Salwah yang first kali minta kol kalau ilah dapat keputusan. Ilah tak kol mak dulu, pasal confirm memang mak dah tau keputusan ilah dari awal2 lagi. Huhuhu :) * ilah akan ingat kenangan ni selalu.

Ilah terkejut sebab kebanyakn kawan yang top 10 dalam kelas tu dapat 3A tau 4A. Asal dorag nangis, ilah pun nangis. perghh. Ndak tahan tengok dorang macam tu. Ermm Rezeki masing2 kan. Cikgu Juhari pun kasitau, Ada orang perjalanan ke universiti ni singkat ada yang panjang. Tapi jangan risau, kamu masuk universiti juga satu hari nanti. Cikgu doakan. Terima kasih cikgu. Sob SObb..

ilah, ustazah Durra dan Muna :)
Ilah dan Wan (9As)
Huhu lepas dapat keputusan, Cgu Anang panggil bab ada wartawan dari Daily Express mau interview. Hehehe Nebes gak. Cerita jelah apa yang dia minta tu.

Pastu esok nya, jeng jeng jeng...
hehehe :)

Yippy ^^.

ALHAMDULILLAH.

Di kesempatan ini, ilah nak ucapkan terima kasih yang tak terkira kepada :

Allah S.W.T
Mak Dan Ayah ( Mesti! Orang Penting!)
Keluarga Tersayang ^^.
Cikgu2 SMK Perempuan Likas
Cikgu2 Tuisyen Luar
Segala cikgu2
Rakan2 seperjuangan
dan
Semua yang pernah menolong dan membantu ilah terutama dari segi pelajaran.

TERIMA KASIH SEMUA.

3 comments:

eD's photography said...

alhamdulillah...tahniah ilah..hehehe..
tumpang berbangga..:)

SyaZa SyaFeeQaH said...

tahnish khal!
alhamdulillah... :)

ilah said...

Ajja dan eD ^.~ :
Heheh makaseh semua ^^. hard work paid off ba. alhamdulillah :)