Saturday, June 11, 2011

Once You Be A Doctor

Assalamualaikum :)



Cuba cari mana satu Dr Randa :)
*Dia sorang ja lain dari lain. Hehe memang la, orang Arab kan XD

Sampai sekarang aku ingat apa yang selalu Dr Randa, lecturer praktikal Physiology cakap dan tekankan pada kami semua. 

Don't just be an excellent student, You must be an excellent Muslimah Doctor.

Bagus doctor ni. Dia ajar kami sampai kami faham. Sefaham-faham yang boleh. Dia dah macam ibu kami dalam kelas. Dia tak kesah pun kalau kami banyak tanya. Dia pena cakap lagi, i will answer your question even if u ask me for thousand time. Ada sekali, salah satu dari kami meluah masalah kat doctor ni yang dia tak berapa kalau dengan darah, dan dia risau kalau time practical exam nanti dia pengsan ka apa ka. aku boleh nampak betapa dia berusaha memberi semangat and motivate kawan aku ni. Murah dengan pujian. Dan sprting juga ni dr. Suka sangat bergambar, siap minta bluetooth. Dia kata dia suka cerita pasal pelajar Malaysia sama anak dia. Hehe terharu. Ok. She's the real Mualim. :)

Tadi blogwalking, aku tertarik dengan satu quote ni :

Nobody can go back and start a new beginning 
but can start today and make a new ending

Suka suka suka ! 
Okaih.

Thanks for reading.

:)

8 comments:

syafiq s. said...

hehe. Tumpang bangga. & teruskan kecermelangan :)

ilah said...

Makaseh syafiq ! :)

nemesis3891 said...

dr randah agak keibuan la.. pakej lengkap... termasuk garang...-__-


dia ajar kitorang praktikal and lecture. best gak laaaa...

pijut said...

eii kal . kaka copy quote tu ahh ;)) . gd luck exam .

ilah said...

Garang kaa? ahahaha yup sifat keibuan sangat. sayang la dr randa. tapi dia nda pula ajar teori. hehe.

ilah said...

Okay kak pijut !! :)

SyaZa SyaFeeQaH said...

best kata2 akhir tu. suke3. ;)

zazaw said...

singgah sini jap doktor
:) hihi

seronok dapat letc cm tuu