Monday, June 27, 2011

Mohon Kekuatan Dari MU Ya Allah

Assalamualaikum :)


Aku memohon kekuatan dari Mu Ya Allah.

p/s : 2 hari lagi mau exam paper histo. Aku sedang berlawan dengan sakit aku sekarang. Cpox, demam, bengkak bawah mata, bengkak bawah telinga, pening. Semua dugaan Allah berikan.

 "Ujian Allah bagi utk orang terpilih. itu tanda Dia syg. :) "
 Thanks Wawan :')

Friends and family, 
Terima kasih atas semangat dan perhatian yang kamu berikan dekat aku sepanjang aku sakit ni. Sayang kamu semua :) Thanks again for your concern.

3 comments:

Awang Afif said...

Salam dari cairo...
smoga Allah sembuhkan cepat n gud luck exam.
Bittaufiq wannajah...

liyanakhalisa ♥ said...

td tgh aku melawan rasa tensyen dan me-motivate-kan diri, tba2 aku teringat kau..

'kesian c khal, sdh la cpox, blh ka dia bljr tu aa?'

sbb aku teringat dulu yg aku demam sebelum test histo. ko ingat lg? aku menangis sbb x dpt bljr.. jd aku mcm risau klu ko x dpt bljr..

ngam2 pula aku buka blog, trus nmpk ko ada update baru.. hrmm i feel sorry that i couldn't do anything..

dear khal,
be strong okey? doaku sentiasa bersamamu. aiseh :p

nnt ko sihat, ko minta ja aku masakkan apa2 (jgn mnta yg cuma blh dpt di msia sdh la. haha), nnt iA aku tlg masakkan. study well!

aku doakan ko cpt sembuh dan Allah bantu ko jwb soalan tym exam histo nnt. ameen ;)

P/S: panjang kan surat cinta aku? ehem >.<

Dr. Syaef said...

" Manisnya epal, sebab dipetik dengan usaha yang susah payah dari tempat yang tinggi. "

Ok, macam takda kena mengena. Haha.

Apapun, syafakillah.

Semoga cepat sembuh.

Jealous sebab sakit time exam, sebab sure Allah akan ganti balik time sakit itu dengan kejayaan.