Thursday, August 6, 2009

Ke Mana Hilangnya Kejantanan Lelaki

Assalamualaikum :).

Hari tu,aku ada pi centre point. Aku tengok CP tu makin lama makin ramai orang. Jadi aku rasa mau pulang awal la. Time perjalanan mau kuar CP tu, aku jalan belakang 3 "perempuan". Dalam hati aku terfikr gak, Wuiyoo. Cantik gak kakak2 depan aku ni. jalan punya stylo. Baju?? Uishh kalah model bha. Huh! Sekali aku tenung betul2 kan, macam tagap jak kakak2 ni tau. Pastu makin lama, aku perasan yang setiap kali orang lalu dorang ni mesti mcam tersengih2. Pelik bin Hairan aku. Sekali salah satu dari kakak2 tu pandang belakang. Ya ALLAH~~!!! Jantan oiiii!! Astaghfirullahhh. Huhh! Patutla pelik jak. Mati2 la aku pkir perempuan.

Aduii. Kenapala kan sekarang banyak da laki2 jadi perempuan atau lebih dikenali PONDAN! Huh~~! kalau lelaki lembut aku bole terima laki. Ni sampai tahap pakaian, make-up2, kasut betul2 macam perempuan, memang aku tak bole terima langsung. Oh no!!! Dorang ni aku rasa bukan lelaki, dan bukan juga perempuan. Maybe dorang ni betina kali. Hehehe :))

Bole di katakan setiap kali aku jalan pi K.K tu, tak pernah aku miss tengok "ponds2" ni. Adedeiii. Yang tengah pening boleh tambah pening oh kalau tengok dorang ni.
Aku pernah renung satu "ponds" ni. Aku terpkir juga. Sebenarnya ensem bha juga dorang ni KALAU dorang jadi laki sejati la. Tu laa. Dorang ndak minum Tongkat Ali bah tu,maybe TERminum kacip patimah kali. hehehe

Aku ada kawan satu sekolah dengan aku. Dia ada seorang kazen yang kerja di CP tu. Kazen dia ni pun lembut gak. Tapi kalau mau bandingkan dengan "ponds", dia ni okay ckit la. Dia sekadar lembut dan suka pakai kasut perempuan. Tapi dia sangat baik dan lucu! hehehe :) ada satu hari tu, kawan aku kasitau yang kazen dia tu kasi tunjuk gambar BOYFRIEND dia. Oh no!! ada boy suda bah. Pastu kawan aku cakap boy dia tersangat la ensem dan bole sampai tahap mencairkan kaum hawa. Adeiiii. Patut la susah betul mau cari laki sekrang, masing2 mau kaum sejenis. Hehehehe ^^.

okay setakat ni jak kot aku dapat bagitau pendapat aku pasal "ponds"2 ni. Kalau korang ada cerita, jan lupa tell me toO.

p/s : Ui, Wonder Girls (isna,iema,wina). Naa suda aku tulis pasal "ponds". Have funn :)


Tata. Salam :).

1 comment:

ilah said...

testing 1 2 3...