Monday, April 30, 2012

Mohd Ikhwan Chacho a.k.a Wawan, Maafkan Daku

Assalamualaikum :)

Eseh tajuk tu bah, lebih-lebih pula kan. Okay  hari tu masa aku besday, banyak hadiah menarik yang aku dapat. dan salah satunya dari Wawan. Wawan hadiahkan gelas yang sangat-sangatlah attractive. Dan pasal ke'attractive'an itu lah yang membuatkan aku kerap guna gelas tersebut pagi petang siang malam.

Sampailah satu hari, tengah-tengah aku basuh gelas tu, sticker gelas tu terkupak-kupak a.k.a terbuka/tercabut-cabut. Sedihh sangaat rasa time tuuu. Terus aku bernekad untuk tidak guna lagi tu gelas, mau simpan baik-baik. Seriuus sayang aku kalau part hadiah-hadiah ni. Im so sooorry Wawan.

Ni khas untuk kau :)


* Nampak ka terkupak-kupak tu belum tengok lagi side lagi satu. Hancuuur T_T

*Okay terasa agak kelusuan sedikit ya di situ. Aku belum kasi tau apa jadi, suda wawan T___T. Yeayy XD

Dan satu lagi, mau minta maaf pada UA. "Kingmax 8GB" yang kau hadiahkan tu pun rest in peace a.k.a hilang. Im so sorry :'(

Okay malam ni sangat relax. Duet-duet gitar sama lily. Yehaa. Esok cuti. Selamat hari Pekerja :)

Terima kasih.

3 comments:

Mohd Ikhwan WaoNe said...

paling takupak...

T________T

ilah said...

sooooooooori T__________________T

Mohd Ikhwan WaoNe said...

Haha. Kau nih. Aku okay syak bahhh. Terserahlah kpd tuannya sudah amacam mo jaga tuh. Hehehe. Ndak jg tuh gelas nangis kesedihan dek tetanggal 'baju' nya, kegembiraan lagi dia tuh sebab berabis dipakai bikin air minum. Apa lagi kalo bikin stayup :P Hohoho